Η ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης | Ενημερωνόμαστε και υποστηρίζουμε τις δράσεις της Ένωσης

Αγαπητά μας μέλη,

Σε συνέχεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α, της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις πρόσφατες δράσεις μας.

Η Ένωση έχει να επιδείξει μία εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης και σημαντικών παρεμβάσεων για τον κλάδο μας. Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο την ανάδειξη των πρωτοβουλιών μας, ενημερώνεται σε τακτική βάση η ιστοσελίδα της Ένωσης (https://eletea.com.gr/), ενώ εμπλουτίζεται το περιεχόμενο με τη δημιουργία νέων ενοτήτων και άρθρων, καθώς επίσης με πληροφοριακά κείμενα και χρήσιμα γραφιστικά.

Παράλληλα με την ιστοσελίδα, η Ένωση δραστηριοποιείται πλέον ενεργά και στα social media, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικότερα, αναρτήσεις πραγματοποιούνται στο LinkedIn και στο Facebook - στο LinkedIn, η απήχηση της ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. έχει αυξηθεί σημαντικά τους τελευταίους μήνες φτάνοντας σχεδόν τους 1.000 ακολούθους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες και ενόψει της συμπλήρωσης 5 ετών από την ίδρυση της Ένωσης, δημιουργήθηκε και δημοσιεύτηκε, τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στα social media, μία σειρά infographics και άλλο πληροφοριακό υλικό με σκοπό την ανάδειξη των κυριότερων στοιχείων του κλάδου μας, όπως επίσης και των σημαντικότερων δράσεων της Ένωσης καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας της. Η παρούσα κίνηση, ως καμπάνια ενημέρωσης του κοινού για την ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α., στόχος είναι να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

Για την αποτελεσματικότητα των παραπάνω, είναι σημαντικό τόσο οι Διοικήσεις των Ταμείων όσο και το σύνολο των μελών μας, να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις, προβάλλοντας περαιτέρω το έργο που συντελείται. Αυτό μπορεί να δράσει καταλυτικά για την γνωριμία ακόμη περισσότερων εταιρειών και στελεχών με την Ένωσή μας και την Επαγγελματική Ασφάλιση γενικότερα, οδηγώντας στην διεύρυνση του 2ου Ασφαλιστικού Πυλώνα στη χώρα μας, στη διασφάλιση των συμφερόντων των μελών μας και στην περαιτέρω ενίσχυση της ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.

Στο πλαίσιο αυτό, σας καλούμε να ενημερώνεστε και να συμμετέχετε ενεργά, μέσα από την παρακολούθηση της ιστοσελίδας και των αναρτήσεων στους λογαριασμούς της ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διευρύνοντας το μήνυμα για τον ρόλο της επαγγελματικής ασφάλισης.

Παρακάτω ακολουθούν οι σχετικοί σύνδεσμοι: